Sign up

Ook jij kunt eraan geloven dit jaar, tijd om je in te schrijven! Start op 8 december 2017 en rij met ons naar de Noordkaap, 2 weken later finish je in NL! Onderweg kruis je de Noordpool cirkel, high-five je met de kerstman en parkeer je jouw auto op de Noordkaap. Maar ook jaag je op het Noorderlicht, en dat alles in je eigen bolide. Winterbanden eronder en gaan! Onderweg tik je challenges af voor 3FM Serious Request.

Het werkt als volgt: jouw team bestaat uit een hoofdrijder en bijrijder(s). De hoofdrijder is degene die verantwoordelijk is voor de inschrijving en wordt ook gezien als contactpersoon door de organisatie van de Noordkaap Challenge.

Sign up!  Hoe eerder we weten dat jij van plan bent deze waanzinnige road trip af te tikken, hoe beter. Wij laten je zsm weten of we je kunnen plaatsen. Als het aantal beschikbare startnummers is vergeven, plaatsen we je op de wachtlijst. Zodra we je kunnen plaatsen ontvang je van ons bericht per e-mail. 

Kosten? Per persoon is het inschrijfgeld 749,95 euro. Dat is inclusief btw, dus als je de btw via je eigen bedrijf kunt aftrekken dan kunnen we de factuur op jouw verzoek op naam van het bedrijf zetten. 

Early bird korting! Alle nieuwe teams die voor 1 april een teamnummer bemachtigen voor de 2018 editie, betalen 650 euro incl. btw. Sowieso geldt er een maximum aantal startnummers en vol = vol. 

Antwoorden op de belangrijkste vragen over de Noordkaap Challenge kun je vinden in de Frequently Asked Questions.

Wil je met meerdere teams inschrijven, geef dat aan in de stap "opmerkingen". Start met het invullen van de hoofdrijder, loop alle stappen door tot aan de voorlopige bevestiging waar je de Algemene Voorwaarden kunt downloaden. Pas wanneer de betalingen en de getekende Algemene Voorwaarden van alle teamleden zijn ontvangen zal een startbewijs worden gereserveerd. Get ready for a new challenge....

PS. If Dutch isn't quite your thing, but you are interested in joining, please send us your message at info@noordkaapchallenge.com in English and we will get back to you as soon as we can!