SCHRIJF JE NU IN VOOR DE 2018 EDITIE!

De Noordkaap Challenge is ooit begonnen als het kleine broertje van de Amsterdam Dakar Challenge en is uitgegroeid tot een meer dan volwaardige challenge naar het noordelijkste puntje van Europa. Sinds 2011 is deze roadtrip for charity niet alleen berucht om de jacht naar het Noorderlicht maar ook door de prima outdoor cabins, highfiven met de kerstman, het befaamde kerstdiner incl. foute kersttrui, husky honden ride, wakduiken, ferry karaoke, parkeren op de Noordkaap en natuurlijk onderweg vette challenges aftikken voor het goede doel.

Regel een auto, winterbanden, setje sneeuwkettingen, gooi jouw bolide vol met liquids die gaan tot minus 40, and you are ready to go sub-zero!

Maximaal 50 teams starten. Belangrijke data; start vrijdag 7 december en finish woensdag 19 december, plus in november plannen we de Meet & Greet voor alle teams. Details volgen. Check ook onze FAQ’s voor extra info.

Charity
De Noordkaap Challenge is één van de grootste donateurs voor 3FM Serious Request. De komende editie gaan we hier een twist aan geven. Je kunt vanaf nu kiezen om je volledig in te zetten voor de Stille Ramp of een combi te doen en jouw challenges onderweg ook af te tikken voor een extra goed doel dat jij graag wilt steunen. Dit kan een lokale, kleine stichting zijn of een landelijke/internationale stichting die een groter doel nastreeft. Kiest jouw team voor het steunen van een extra goed doel, dan geldt de regel dat minimaal 50% van de totale opbrengst aan donaties naar de Stille Ramp van 3FM Serious Request gaat, de rest gaat naar het goede doel van jouw keuze.

Organisatie
Verder goed om te weten is dat de organisatie naast meet&greet, start en finish, jouw team voorziet van hét Noordkaap Challenge Roadbook, crew op de weg zet, escort naar de Noordkaap regelt inclusief een fotoshoot pal voor de globe op de Noordkaap zelf. En nog veel meer, de accommodaties worden geregeld voor je en er zijn gave extra activiteiten die je kunt boeken. Van een vette husky honden ride tot een snow mobile safari. Het inschrijfgeld is 795 p.p. (incl early bird korting, excl. overnachting & activiteiten packages).

Claim je plek! (Tot 1 april met early bird korting) 

 

Spread the word