APELDOORN, GET READY!

Nog een paar dagen en dan is het zover, op woensdag 20 december komen onze Noordkaap heroes aan in Apeldoorn. Met een flinke stapel sterke verhalen op zak, plus een gigantische hoeveelheid perfecte plaatjes en videoclips. De teams en onze crew hebben onderweg de meest bizarre opdrachten gedaan voor 3FM Serious Request en het belooft een waanzinnig eindbedrag te worden. Steun hen ook op de laatste kilometers en kom woensdag 20 december naar de finish in Apeldoorn. Het programma is als volgt:

Aankomst teams tussen 15:00 - 16:00 bij City Lounge/De Expeditie. Zij parkeren aan de achterkant bij de Expeditie en ontvangen aparte instructies hiervoor. 

Bezoekers zijn welkom vanaf 15:00 uur, je kunt de auto parkeren bij parkeergarage Marktplein en vervolgens naar Beekstraat 17 lopen (5-10 minuutjes).

Finish van de Noordkaap Challenge teams op het Marktplein en het grote 3FM Podium is tussen 16:30-17:00, dit wil je niet missen!! Aansluitend begint op het grote 3FM podium Franks Feestje met power line-up bestaande uit Paul Sinha, de Jeugd van Tegenwoordig, Kriss Kross Amsterdam, Oliver Heldens en meer!

Na de grote ontvangst op het Marktplein gaan de teams terug naar City Lounge/De Expeditie voor een laatste drankje en fotomoment. Ervaring leert dat de meesten naar eigen bed & bad verlangen, maar het feestje op het plein is natuurlijk wel een heel mooie afsluiter:-)

Alle Noordkaap Challenge auto's parkeren bij City Lounge/de Expeditie en ontvangen ter plekke instructies en uitleg over het programma.

 

 

Spread the word